6 mar. 2012

Muzica = VIATA

Te-ai gindit vreodata la o zi fara muzica? Muzica e peste tot: pe strazi si acasa, in parcuri, la magazine, la radio si TV.
Dar ce este muzica?
Conform specialistilor, muzica este arta combinării notelor în succesiune și simultan într-o formă plăcută estetic, organizarea ritmica a acestor note și integrarea lor într-o lucrare completă. Însa dupa parerea mea, muzica este arta ce reflecta viata. Sunt o multime de genuri de muzica: pop, rock, country, disco, hip-hop, muzica usoara etc. Fiecare isi alege genul muzical dupa stilul de viata, caci "Muzica este o izbucnire a sufletului." Frederick Delius. Muzica voastra trebuie sa fie ca voi, trebuie sa arate ce simtiti, altfel nu inseamna nimic...
Genul meu favorit de muzica este cel pop, deoarece este uimitor si plin de energie. Cind ascult muzica pop, imi amintesc de momentele fericite si uit de problemele cotidiene. Ma ajuta sa ma relaxez atunci cind sunt obosita si imi da dispozitie atunci cind vreau sa ma distrez. Sa nu ma intelegeti gresit, imi plac si celelate genuri de muzica, dar totusi muzica pop imi este mai aproape. Sa fiu sincera mi-e mila de acele persoane care asculta DOAR muzica moderna. Ei nu simt cu adevarat bucuria vietii, poate gresesc, dar e parerea mea...Sunt cintece care nu au nici un sens, doar au un ritm bun si deja se considera cele mai tari piese. Mergind pe strazi auzi multimi de oameni care cinta un hit, dar habar nu au ce cinta. Ati incercat vreodata sa patrundeti in cuvintele si melodia unui cintec diferit de cele care asculta toti sau va e frica sa iesiti din tiparele unei absurditati?...Si apoi, e mai important ce cred altii despre muzica care o ascultti decit insasi muzica care iti place si care te reprezinta?
Muzica joaca un rol foarte important in vietile oamenilor.Ea reflecta starea de spirit si emotiile. Muzica apeleaza la inima si transforma sentimentele noastre. Ea ne cucereste sufletele si ne imbogateste mintile.`Muzica ofera un suflet universului, aripi mintii, zbor imaginatiei si viata oricui`.Platon. 









Dacă nu-ţi imaginezi viaţa ta fără muzică, dă click pe g+1