10 mai 2012

"Un zîmbet pentru tine"


9 mai- deşi pentru unii această zi este ZIUA VICTORIEI, pentru noi a fost putin mai diferita (si prin NOI ma refer la MINE, verisoara KATEA si prietenele mele, carora le multumesc mult: ALINA si NASTEA) Deci, avînd o zi libera si putin cam posomorîtă, DE CE sa nu o facem noi mai frumoasa?! Astfel am hotarit sa împărţim zîmbete celor care ii intilnim in cale. Zis si facut.
A fost o zi nemaipomenită, o zi magica, în care am simţit că putem schimba ceva, chiar daca este vorba doar de un zîmbet. Acesta aduce însă în suflet o rază de lumină, un colţişor de RAI. Nimic nu e mai plăcut decît atunci cînd vezi feţe zîmbitoare în jurul tău. Nici chiar paznicului de la Mall, nu i-am permis sa-mi strice dispoziţia, caci nu ne-a dat voie sa împărţim flyere in Mall, acuzîndu-ne ca facem publicitate, cînd de fapt el nici nu a încercat sa vada ce împărţim noi [funny, nu?]...Am trecut si peste asta...Atunci cînd o bătrînică citeşte şi îţi mulţumeşte sincer, glumind că zîmbeşte fără dinţi, inima îţi sare din piept din bucurie...

Sa daruiesti zîmbete este la fel de placut cum sa le primesti. Va indemn pe toti sa faceţi un astfel de gest, deaoerece va asigur ca nu va veţi plictisi si va veti simti împliniţi vazînd oamenii zîmbind.
Daruieşte un zîmbet, pentru ca el sa navigheze mai departe, pe mările zbuciumate ale vieţii!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0KHAxxw4wck&feature=youtu.be


Daca ti-a placut iniţiativa noastra, da un click pe g+1