24 aug. 2012

Tiffany Alvord

OMG...Din intimplare am accesat un site, unde am aflat ca Tiffany Alvord va avea un turneu in 2012, insa nu se stie inca in ce tari va merge. Astfel ea a realizat un sondaj, daca se poate de spus asa, în care oamenii votează pentru tara in care ar dori sa o vada pe Tiffany Alvord la concert. Pentru cei care nu stiu, Tiffany Alvord este o extraordinara tinara cintareata si compozitoare de 19 ani din California si de asemenea o senzatie a YouTube-lui.

Iata pagina oficiala de pe YouTube: 

Accesaţi link-ul si convingeti-va singuri.

Astfel vin cu o propunere, rugaminte, ziceti-i cum vreti voi: Votati pentru Moldova pe site-ul: 

 

P.S. nu e in lista afisata pe site, dar scrieti Moldova în bara de navigare Find a city near you: şi imediat o gasiti.
Mi-ar face o mare placere sa o vad cintind la noi in tara, asa ca
VOTATI
Daca v-a placut şi voua de Tiffany Alvord trimiteti şi prietenilor sa o voteze <3

22 aug. 2012

Oameni mici cu vise MARI

Visul este dorinţa sufletului, o aspiraţie, un reper de viitor....De mici copii find, fiecare dintre noi a visat la ceva. Deşi acum aceste dorinţe, cum să fii prinţesă sau prinţ ni se par absurde, pe atunci pentru noi era ceva măreţ. Însă noi creştem şi odată cu noi cresc şi visurile. Astfel, apar dorinţe cum ar fi o carieră reuşită în viaţă sau să devii cel mai bun la ceva, să cutreieri întreaga lume, să descoperi ceva nou şi interesant....Deseori aflîndu-ne în culmea acestei lumi imaginare, ne vine însă cumplitul gînd, că toate aceste sunt vise care nu vor putea deveni nicodata realitate şi astfel coborîm din acest univers magnific pe pămînt, unde oamenii sunt duri şi te judecă uşor. Deseori renunţăm la vise pentru că nu avem acea susţinere, care ar trebuie să te motiveze să VREAI, să POŢI şi apoi să-i DAI GATA PE TOŢI sau pentru că ţinem cont mai mult de părerea celor din jur decît de ceea ce vrem noi cu adevărat. Trebuie să încerci dacă vreai să ştii de ce eşti capabil, şi chiar dacă dai greş, asta e, dar va fi pentru că nu ai fost destul de bun, nu pentru că nu ai avut curaj.
"Păstrează-ţi visele vii. Întelege că pentru a realiza ceva trebuie să ai credinţă şi încredere în tine, viziune, muncă, determinare şi dăruire. Aminteşteitoate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred." Gail Devers.


Toate visele noastre pot deveni realitate daca avem curajul de a le urma.

Dacă te-a emotionat videou-ul de mai sus, dă un click pe g+1

6 aug. 2012

STOP!





Gata! Cît se poate?! M-am săturat!
Aceste sondaje încep să mă calce pe nervi, în special cele de genul: "Cine e mai frumoasă?" sau "Ce ai alege? O întîlnire cu Justin Bieber sau 1 000 000 $". Singurul lucru pe care nu îl pot înţelege este ce om trebuie sa fii ca să faci astfel de sondaje şi DE CE să faci aceste sondaje. Pur şi simplu nu au sens. "Cine e mai frumoasă?", de ce sa faci un sondaj despre cine e mai frumoasă? Este atît de banal...Pentru a demonstra ca eşti cea mai frumoasă şi a pune pe concurenţii tăi într-o lumină proastă?! V-aţi gîndit vreodată cum se simte cel care pierde?? Ce facem cu respectul de sine? Pur şi simplu nu e normal să existe astfel de sondaje...O altă nuanţă este faptul că atunci cînd persoanele ce sunt incluse în sondaje după ce dau de urma acestui sondaj încep să trimită tuturor prietenilor şi cunoscuţilor ca să îi voteze, şi astfel internetul devine plin de siteuri complet nefolositoare. M-am tot săturat să primesc de la toţi să votez pentru unul şi pentru altul şi deasemenea m-am săturat să primesc mesaje cum este acesta:

 "Mă crezi că n-ai curajul să-mi scrii la poza principală Te iubesc(L)?????? Eu doar foarte bine ştiu că n-ai curajul ( Trimite acest mesaj tuturor prietenilor care-s OnLine) strădui-te pe nimeni să nu scapi din vedere (inclusiv şi pe mine) şi vei afla care din ei e curajos"
Nu vreau sa fiu rea, recunosc că foloseam şi eu înainte aceste mesaje, cam pe atunci cînd erau la modă, cam cu vreo 2 ani în urmă. Dar acum internetul şi mai exact reţelele de socializare sunt invadate de astfel de mesaje. În loc să ne scrim unul altuia şi să conversăm despre ceva interesant noi trimitem mesaje pentru a căpăta cît mai multe comentarii la poze....Acesta e scopul în viaţă, să aveţi cît mai multe comentarii la poze?! Păi să vedem la ce o să vă ajute pe viitor...

ÎNCETAŢI SĂ MAI CREAŢI SONDAJE BANALE ŞI SĂ TRIMITEŢI MESAJE FĂRĂ SENS!!!



Doar părerea mea proprie

Dacă eşti de aceeaşi parere, dă un click pe g+1


Limbaj de mess?!

Tînărul are perfecta dreptate...

 

Dacă consideri limbajul de mess o problemă, dă click pe g+1