31 dec. 2012

Sinteza


S-a dus. S-a dus înca un an. Un an...frumos!
Am avut parte de multe!
Dacă luăm la nivel de ţară, putem spune că anul 2012 a fost unul important pentru drumul european al Republicii Moldova. A fost pus punctul crizei politice odată cu alegerea în funcţia de şef al statului, a lui Nicolae Timofti. Republica  Moldova a fost vizitată de mai mulţi oficiali europeni de rang înalt, printre care şi de cancelarul german Angela Merkel. Concerte. Camapnii de caritate. Concursuri. Festivaluri.
Pe plan internaţional, în materie de muzica
Gangnam Style a devenit cel mai vizionat videoclip din istoria site-ului YouTube, cu peste 814 milioane de vizualizări, depăşind precedentul record stabilit de videoclipul piesei "Baby" interpretată de canadianul Justin Bieber.
2012-străzile oraşului au fost împînzite de alte trenduri, pentru unii devenind obsesii. Vestă din blană. UGGS. Culorile NEON. Flagul Marii Britanii. Mustache. (Citeodata mi se parea ca toţi sunt la fel. Sunt lipsiţii de originalitate. Nu se evidenţiaza cu nimic dintr-o mulţime. Poarta exact ceea ce poartă şi restu.) 
 
Pentru mine, anul 2012 a fost foarte şi foarte interesant. Excursii. Vacanţe. Aventuri. Distracţii. Speranţe. Dezamagiri. Bucurii. Muzica. Mi-am dat seama ca am o viaţă splendidă. Am tot ce şi-ar dori unii. Am reuşit sa apreciez în cele din urma ceea ce am şi pentru asta vreau să mulţumesc prietenilor, cărora le datorez multe. Acei prieteni care nu te lasă să plîngi, care sunt gata să te sune în orice clipă cînd simt ca ceva nu e în regulă din mesajele pe care le scrii. Acei prieteni, care, deşi ştiu că nu e chiar aşa cum spun ei, te încurajează şi-ţi zic cele mai frumoase cuvinte, doar pentru a te face pe tine fericită. Acei prieteni cărora nu le e frică să vorbească deschis cu tine. Prietenii care sunt ciudaţi, arătînd că au încredere în tine. Cei care sunt gata să-ţi acorde ajutor. Cei care te fac să zîmbeşti printr-un simplu "salut". Acei prieteni, cărora le povesteşti fel de fel de chestii plictisitoare şi totuşi continuie să te asculte. Mi-am dat seama că pentru a fi fericit ai nevoie în primul rînd de prieteni. Eu am prieteni, poate nu foarte mulţi, dar în schimb, cei pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt sigură că acum îmi citesc articolul şi zîmbesc în faţa monitorului.
În acest an mi-am dat seama că în ciuda acestei lumi crude, exista şi oameni buni, cu un suflet mare. Mi-am dat seama că lumea e frumoasă, şi ar trebui să obervăm acele lucruri care par neimportante la prima vedere, căci anume ele ne aduc cea mai mare bucurie. Trebuie să învăţăm să ne bucurăm de ploaie, de vînt, de soare, de furtună, de ninsoare, ba chiar şi de o simplă floare. Trebuie să apreciem ceea ce avem acum, şi nu mai tîrziu, pentru ca mai tîrziu poate fi deja prea tîrziu. Bucuraţi-vă de fiecare clipă pe care o trăiţi. Iubiţii-i pe cei dragi! Fiţi schimbarea! Fiţi mai buni! Fie ca Noul An să vă aducă multe zîmbete, realizări şi acea speranţă de care are nevoie fiecare! La mulţi ani!

28 dec. 2012



"Pentru mine Moldova e ca sviteru lu bunica, care îi tare călduros şi în acelaşi timp tare tare înghinpă."

20 dec. 2012

Spre o lume mai buna!


Daruieste un zimbet pentru ca acesta sa navigheze mai departe pe marile zbuciumate ale vietii!
Daruieste un zimbet celui mai nefericit ca tine!
Sa facem o lume mai buna!

Bravo echipa TanarFilms